Creditcards vergelijken

Tegenwoordig zit er in vrijwel ieders portemonnee een creditcard. Het kaartje, dat je in veel verschillende kleuren hebt, doet niet onder voor de pinpas en wordt vaak op dezelfde wijze gebruikt. Het enige verschil is dat je met een pinpas geld van je eigen rekening haalt, maar met een creditcard in feite een lening aangaat. En zoals dat met alle leningen geldt, zul je ook over dit geleende bedrag rente moeten betalen. Hieronder enkele creditcards.

World Panda Card
Deze creditcard is een van de vele creditcards die tegelijkertijd een goed doel steunt. In dit geval het WNF. Zodra iemand betaalt, wordt er automatisch een bedrag aan het WNF gedoneerd, zonder dat je daar zelf extra voor hoeft te betalen. Wat dat betreft levert deze kaart jouw, maar ook het WNF veel voordelen op. De World Panda Card is een prima te hanteren kaart, voorzien van goede service.

De Bijenkorf Card
Een Credit Card wordt tegenwoordig veel breder gezien dan alleen een kaart waar je betalingen mee verricht. Warenhuisketen De Bijenkort geeft namelijk ook haar eigen creditcard uit. Per betaling spaar je punten van de Bijenkorf. Deze creditcard is daarom in het bijzonder geschikt voor mensen die vaak naar de Bijenkorf gaan. In dat geval kan de kaart je veel voordelen opleveren.

Lady Card
De creditcards ontwikkelen zich steeds sneller. In sommige gevallen doet het niet onder aan speelgoed. Want met de Lady Card is in principe een normale Master Card uitgegeven, maar dan speciaal voor dames. Een mooi design, speciaal voor dames. De card is uitgegeven voor International Card Services en beschikt over veel extra’s. Op het internet zijn acties terug te vinden waarbij degene die een Lady Card aanvragen, een welkomstgeschenk ontvangen.

American Express Platinum Card
De American Express Platinum Card, kan beschouwd worden als een zeer luxueuze creditcard. American Express ontwikkelde de Platinum Card voor de echte levensgenieter, die veel onderweg is. Wanneer een hoge kaartbijdrage geen probleem is, dan is deze Platimum Card misschien wel wat u zoekt. De kaart biedt goede services, talloze extra’s en is, uiteraard, internationaal te gebruiken.